Piękna, gratulacje. Im więcej RSek prezentujecie tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że warto brać RS. No cóż, u mnie już po ptakach, ale może następna...
Dziwny dzwięk sprzegła 1.4 tsi
Zwiń
X
-
Dziwny dzwięk sprzegła 1.4 tsi
Witam mam problem objawiający sie tylko tym iz wrzucając jedynkę i zaczynając ruszać sprzęgło dziwnie piszczy, trze jak metal o metal gdy ruszam tylko z biegu bez gazu nie ma tego odgłosu dzieje sie tak równiez na wstecznym inne biegi ok.Dodam jeszcze gdy jest zimno to terkocze ,wcisne sprzegło terkotanie ustaje gdy silnik sie zagrzeje terkotania nie ma ,teraz gdy lato to nie terkocze nawet na zimnym przypuszczam ,ze to łozysko oporowe
w linku odgłos tego sprzegła od 16
Golf ma 110000 km i sprzegło nie było wymieniane a podobno była jakas wada fabrczna czy cos
-
-
Zamieszczone przez jarekbarcaaaa podobno była jakas wada fabrczna czy cos
btw
100k km to powiedzmy przebieg na zmianę kpl sprzęgła - wrzuć sachs (w komplecie masz łapę, która lubi dawać dziwne odgłosy)
Zamieszczone przez jarekbarcaaa
kluczykiem nagrywałeś :?:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
kalkulator;p wyslesz mi jakis link do tego sprzegła;p?
[ Dodano: Wto 21 Maj, 13 23:04 ]
Znalazłem coś takiego,ale tam nie ma żadnej łapy? I sachs chyba był montowany na pierwszy motnaż ? mam racje? a Co powiesz o LUK?
Bo w Sumie zadnego szarpania czy coś ,nie slizga sie Tylko te tarcie takie metaliczne
[ Dodano: Wto 21 Maj, 13 23:25 ]
taki własnie dzwięk
Komentarz
-
-
jarekbarcaaa,
dzwoń do naszego Maciejek, sklep VagTech w Warszawie, ale z wysyłką no problem :!:
Maciek 692 312 345
Brałem od Maćka właśnie kompletne sprzęgło do G6 1.4TSI CAXA 6M
Weź SACHS i będziesz zadowolony, ja właśnie takie wziąłem
Zamieszczone przez jarekbarcaaahttp://www.youtube.com/watch?v=Z43o5Ud6i_k
taki własnie dzwiękkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
jarekbarcaaa,
mam dobrego magika od VAG w Tychach, także ogarnie temat zawodowo w rozsądnych pieniądzach
u mnie przebieg 100k km i do tego skrzypiąca łapakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
no właśnie dlatego napisałem
Bartek 664 172 457kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
Komentarz